top of page

Sport & Spel - Samen actief

Door de tunnel
rustig over de krukjes
Door de tunnel

Deze cursus is te volgen voor combinaties die minimaal een puppytraining en/of basistraining hebben doorlopen. Voldoe je hier nu niet aan maar wil je wel graag aan deze cursus deelnemen? Neem gerust even contact op, meestal is er wel iets mogelijk.

Deze cursus is bedoeld om samen te ontdekken wat bij jou en je hond past en wat jullie vooral heel veel plezier geeft. Diverse sport en spel elementen worden gecombineerd met andere oefeningen. Elke les is weer anders! Er wordt rekening gehouden met de leeftijd van de honden en we passen daar waar nodig de oefeningen aan. Iedereen kan trainen op zijn of haar eigen niveau. 

Tijdens de lessen gaan we onder andere diverse hindernissen aanleren uit verschillende hondensporten zoals die bij oa Hoopers en Agility gebruikt worden. En we maken misschien ook wel kennis met Dogfrisbee, gaan we Zoeken en Speuren, houden we ons bezig met Balans en Coördinatie en leren we diverse Trucs aan bij je hond. Deze leuke Sport en Spel elementen worden gecombineerd met een aantal verschillende oefeningen die jullie al kennen vanuit de puppytraining of de basistraining. Uiteraard net even een stapje uitdagender. 

Kort samengevat: eigenlijk te veel om op te noemen, en voor elk wat wils. De diversiteit in oefeningen zorgt voor een ideale mix tijdens de lessen, geen les is hetzelfde, jullie gaan je zeker niet vervelen. Je leert samen werken, jullie band samen wordt hechter en natuurlijk is het ook leuk om lekker actief bezig te zijn samen.  

Info Lessen 

De cursus Sport & Spel wordt gegeven op woensdagavond of zaterdagochtend. 

Elke les is weer anders. We  houden ook graag rekeningen met de eigen inbreng en wensen van de cursisten, hierdoor is ook elk cursusblok weer heel verschillend. 

Je kunt je inschrijven voor deze cursus als je hond minimaal 6 maanden is. Bij voorkeur hebben jullie de puppy en/of basistraining afgerond. Is dit niet zo, overleg dan eerst even met ons. In overleg is er meestal wel iets mogelijk.

Een cursus bestaat uit 8 lessen en kost €125,-.

CDE1FF22-9DF0-49E1-ADB5-08365E07E7D3.heic
8D118622-92B2-4817-A52B-FC87C7757578_edited.jpg
bottom of page