top of page

Privetraining - Leren samenwerken

Leren vertrouwen op het baasje
Zoeken en snuffelen, zo belangrijk!
Leren vertrouwen op het baasje

 Privetrainingen volg je samen met je hond wanneer je een (of meerdere) specifieke onderwerpen wilt werken of wanneer het werken in een groep met andere honden (nog) niet mogelijk is. 

Het volgen privetrainingen bij Hondenschool Bij de Bocht geeft jullie samen een goede basis tot het ontwikkelen van een prettige en goed luisterende huishond of misschien zelfs wel een sporthond wanneer je dat graag wilt. De privelessen geven jullie samen veel inzicht in het hoe en waarom van bepaald gedrag van je hond. Er is tijdens de lessen heel veel aandacht en ruimte voor persoonlijke vragen. Daar waar nodig speel ik direct in op dat onderwerp waar men op dat moment tegen aan loopt. Deze persoonlijke benadering en  wordt door velen als erg prettig en leerzaam ervaren.  

Voor pubers, herplaatsers en volwassen honden is een goede stabiel thuisbasis erg belangrijk. Privetrainingen zijn erg persoonlijk en op jullie situatie afgestemd en ze zijn zo ingericht dat de vooraf besproken onderwerpen aan bod komen. Onderwerpen kunnen bijvoorbeeld zijn: trekken aan de lijn, niet hier willen komen als je hond los loopt, buiten niet willen luisteren, blaffen en grommen naar voorbijgangers of andere honden, trekken aan de lijn, het najagen van auto's, bang gedrag buiten, druk gedrag bij visite, de kinderen niet met rust laten of elk willekeurig ander onderwerp wat jullie aandragen. Er is heel veel mogelijk. Bij grote gedragsproblemen die met een aantal privelessen niet aan te pakken zijn zullen we altijd doorverwijzen naar een ervaren gedragstherapeut. 

Tijdens de privetrainingen leren de honden (maar vooral hun baasjes) hoe ze met verschillende situaties om kunnen gaan. De oefeningen worden heel praktisch aangeleerd. Met verschillende voorbeelden, tips en handvatten leer je hoe je de verschillende oefeningen in de thuissituatie verder kunt oefenen en toepassen. Je leert inzicht te krijgen in het gedrag van je hond en je krijgt tips tips hoe jullie hier het beste mee om kunnen gaan.

Elke les is weer anders. Je leert op een ongedwongen en positieve manier samenwerken met je hond.

Info Lessen 

De privetrainingen worden altijd individueel met elkaar afgestemd. Neem altijd eerst even telefonisch contact op zodat we direct de mogelijkheden met elkaar kunnen bespreken. Dan weet je gelijk waar je aan toe bent. 

Een privetraining kost €40,- per les. 

Pootjes op
Pootjes in
bottom of page