top of page

Basistraining - Samen verder

Leren om netjes te wachten
Zoeken en snuffelen
Beheersing tonen bij lekker in je hand

Deze cursus volgt direct na de Puppytraining 'Leren samenwerken' of Basistraining 'Leren samenwerken'. 

 

Samen met je hond verder werken aan onder andere: nog betere zelfbeheersing, de geleerde oefeningen tijdens de voorgaande puppy- of basistraining maken we tijdens deze cursus een stapje lastiger en moeilijker. Denk hierbij aan: meer afleiding en bv verandering in tijdsduur.

De oefeningen waar we onder andere mee aan de slag gaan zijn: netjes meelopen, zit, af en netjes blijven dit al op redelijk grote afstand van de baas. En ja we gaan tijdens deze cursus ook steeds meer los van de lijn werken! Ook gaan we verder met het naar de plaats sturen en daar netjes blijven (ook met afleiding). En we gaan een stap verder met oa zoeken, puzzelen en speurwerk. En uiteraard oefenen we het netjes hierkomen in lastigere situaties, ook met meer afleiding.

Aan de liefhebbers van de sport en spel elementen tijdens de lessen is ook gedacht:  er komen regelmatig leuke en nuttige hindernissen en toestellen op het veld die we tijdens de lessen gebruiken. Samen verder werken aan een prettige huishond die zijn lijf goed en beheerst onder controle leert krijgen.

 

Info Lessen 

De cursus Basistraining "Samen verder" is op woensdagavond of zaterdagochtend, bij voldoende animo is er ook de mogelijkheid om een cursus te starten op een andere avond.  

Deze cursus kunnen jullie volgen als de Puppytraining 'Leren samenwerken' of Basistraining 'Leren samenwerken' doorlopen zijn. Is dit bij jullie nog niet het geval, maar wil je wel graag deelnemen aan deze cursus? Neem dan eerst even contact met mij op, meestal is er wel iets mogelijk. 

Je werkt in kleine groepen van maximaal 4 honden. Gezinsleden zijn bij ons zeker welkom om mee te kijken en mee te leren! De lessen worden gegeven door een ervaren en gecertificeerd instructeur. De Basistraining kost €125,- voor 8 lessen van ong. een uur. 

B7FDC62C-326B-469C-BB57-EE7202E7D95A.heic
bottom of page